Berlibur, bersantai bersama keluarga - Mohd Zazuli, Mohammad Iqbal (kosmo, 2017)
PERTAMA kali melihat muat naik rakannya mengenai Kilang Bateri yang semakin tular di media sosial membuatkan Muhammad Zulhusni Abdul Ghafar, 19, begitu teruja.