Wafiyuddin pemain terbaik Malaysia di PGM 2017 - Berita, Harian (Berita Harian, 2017)
Nilai: Pemain golf yang dilahirkan Akademi Golf Nasional Universiti Utara Malaysia (UUMNGA), Mohammad Wafiyuddin Abdul Manaf, 25, muncul pemain terbaik Malaysia pada Kejohanan Seriemas CCM Profesional Golf Malaysia (PGM) 2017 yang berlangsung, di sini, baru-baru ini.