Kerjasama politik Bersatu - Pas - Awang, Siti Fatihah (Sinar Harian (Kelantan), 2017)
KOTA BHARU - Pengerusi Bersatu Tun Dr Mahathir Mohamad, seharusnya berjumpa sendiri dengan Presiden Pas, Datuk Seri Abdul Hadi Awang, 2 Februari ini, jika benar parti itu serius mahu jalinkan kerjasama politik dengan Pas.