Wartawan Sinar Harian dikurnia pingat PMC - Sinar, Harian (Pahang) (Sinar Harian (PAHANG), 2017)
KUALA PILAH - Yang diPertuan Besar Negeri Sembilan, Tuanku Muhriz Tuanlcu Munawir berkenan mengurniakan pingat kepada seorang kakitangan Kumpulan Media Karangkraf di Istana Besar Seri Menanti, semalam.