Aida juara Gadis Melayu cekal harungi dunia penyiaran, perniagaan - Nor Azma Laila, Nor Azma Laila (Berita Harian, 2017)
Siapa sangka gadis yang dulunya pemalu kini sudah menjadi antara personaliti televisyen yang dikenali ramai dan usahawan berjaya