Jangan guna logo universiti tanpa kebenaran: JKNC/R UA - New Sabah Times English, (KK) (New Sabah Times, 2017)
SINTOK: Mana-mana pertubuhan tidak dibenarkan menggunakan sebarang bentuk logo universiti awam tanpa kebenaran kerana ia boleh menjejaskan imej universiti tersebut jika salahgunakan.