Pekin Ibrahim kongsi pengalaman menyanyi dan busking dalam KTM. - New Sabah Times, Bahasa (KK) (New Sabah Times, 2017)
PELAKON dan pengarah, Pekin Ibrahim akui pengalaman menyanyi serta busking di dalam Keretapi Tanah Melayu (KTM) Komuter adalah perkara yang amat mencabar.