Menyantuni kedaifan anak-anak kecil Kemboja - Kosmo, Kosmo (kosmo, 2017)
KEL1BAT anak kecil yang berkeliaran meminta sedekah daripada orang ramai merupakan suatu pemandangan biasa di Phnom Penh, Kemboja.