Mula berniaga di tepi jalan - Abdul Karim, Mohammad Al Faizal (Utusan Malaysia, 2017)
Mula berniaga secara kecil-kecilan, NurFarisyah Eizwani Iskandar, 19,sudah mampu tersenyum dengan perniagaannya yang kini semakin maju.Pengasas Street Coffee Melaka ini adalah antara anak muda tempatan yang menyimpan cita-cita untuk bergelar usahawan berjaya satu hari nanti.