Dalami ilmu kepimpinan : Bagi membolehkan mahasiswa menjadi pemimpin pelapis ASEAN - Ramli, Safina (Utusan Malaysia, 2011)

(untitled)
ALOR SETAR 11 Jan. – Gnerasi muda terutama pelajar universiti mesti dilatih mengenai aspek kepimpinan bermula daripada peringkat pengajian tinggi untuk membolehkan mereka menjadi pemimpin pelapis negara masing-masing di rantau ASEAN.