Kenangan manis dua bulan penuntut Jepun - Harian, Metro (Harian Metro, 2017)
Sintok: Peluang menjalani latihan amali selama dua bulan di Universiti Utara Malaysia (UUM) meninggalkan kenangan manis dan pengalaman berharga bagi dua penuntut, Dai Shimada dan Hiroki Takata dari Kyoto Sangyo University (KSU), Jepun.