Menila KPI ahli lembaga pengarah - Shafie, Rohami (Utusan Malaysia, 2017)
PENULIS tertarik membaca artikel Tan Sri Abdul Wahid Omar dalam Utusan Malaysia pada 2 Januari lalu. Tertarik kerana artikel tersebut membicarakan tentang pengalaman beliau sepanjang bercuti di negeri-negeri utara Semenanjung Malaysia. Dalam artikel itu jelas menunjukkan Malaysia memiliki tempat-tempat yang amat menarik untuk dilawati.