17 pelajar luar kampus UUM Sabah anjur program kemasyarakatan - New Sabah, Times Bahasa (KK) (New Sabah Times Bahasa (KK), 2011)
LABUAN: Seramai 17 pelajar luar kampus Universiti Utara Malaysia (UUM) kampus Sabah yang dikenali sebagai kumpulan Ex-Gen menganjurkan program kemasyarakatan di Pusat Dalam Komuniti (PDK) Jalan Tenaga, dekat sini, pagi kelmarin.