Perjuangan GMMF dihayati dunia - Metro, Ahad (Metro Ahad, 2017)
Tahun 2016 bukan hanya tahun kejayaan Yayasan Gerakan Kesederhanaan Global (GMMF), malah mesej dan agenda kesederhanaan diperjuangkannya kekal mcnjadi sebutan dihayati di seluruh dunia.