Pergolakan politik punca kejatuhan ringgit - Sinar, Harian (Pahang) (Sinar Harian (PAHANG), 2017)
ALOR SETAR - Pakar ekonomi menyifatkan kejatuhan mata wang ringgit ke paras terendah iaitu RM 4.5002 berbanding dolar Amerika Syarilcat sejak krisis kewangan Asia 1998 disumbangkan pergolakan politik dalam negara.