Realiti serangan Korea Utara - Keling, Mohamad Faisol (Utusan Malaysia, 2011)
SERANGAN artileri Korea Utara ke atas Korea Selatan di Pulau Yeonpyeong yang diduduki lebih 1,000 tentera Seoul pada 23 November 2010 masih hangat diperkatakan.