2017 tahun harapan anak muda Malaysia - Ismail, Mohd Muzzammil (kosmo, 2016)
Tahun 2016 bakai melabuhkan tirainya. Kita bakal melalui 365 hari yang panjang. Penuh suka duka dan pelbagai cerita sekaligus menandakan berakhirnya satu tahun yang cukup mencabar lagi penuh kejutan bukan sahaja kepada rakyat bahkan negara secara keseluruhannya.