Modul pengurusan penyelidikan - Ahmad, Abd Halim @ Hamilton; Mohamed, Ahmad Martadha; Sakdan, Mohd Fo'ad (2010)
Modul 1 akan membincangkan dan memberi penjelasan kepada perkara-perkara berikut:-Penyelidikan dan lnovasi, Prosedur Penyelidikan Sistematik, Kriteria-kriteria Penyelidikan, Etika dalam Penyelidikan