Kolej Insaniah unggul: Muncul juara perahu panjang buat kali keenam dalam pertandingan Pesta Sukan Sungai 2010 - Mustafa, Fauzi Rahim (Harian Metro, 2010)

(untitled)
Skuad Perahu Panjang Kolej Universiti Insaniah (Insaniah) membuktikan keunggulan mereka apabila municul juara buata kali keenam dalam pertandingan Pesta Sukan Sungai 2010 kali ke-79, di Ampang Jajar, Mada, di Alor Setar, Kedah, baru-baru ini.