BN Kedah belum selamat - Mohd Ali, Mohamad Fakhri (Sinar Harian (Pahang), 2016)
ALOR SETAR - BN Kedah tidak harus berasa selesa dan berterusan menganggap rakyat akan tetap mengundi parti itu pada PRU 14 setelah pelbagai isu melanda khususnya di negeri ini.