Apco: Rakyat menanti penjelasan Anwar - Utusan, Malaysia (Utusan Malaysia, 2010)
KUALA LUMPUR 24 Dis. – Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim dicabar menafikan fakta surat rasmi yang dikeluarkan Apco Worldwide bahawa firma itu tidak terlibat dalam pembentukan gagasan 1Malaysia dan One Israel.