Pas ibarat sesumpah - Sulong, Mohammad Faiz (Sinar Harian (Pahang), 2016)
SHAH ALAM - Parti Pas perlu menyatakan pendirian mereka dari segi sokongan dan pendekatan politik yang ingin dibawa kerana dalam situasi sekarang, parti Mam itu dilihat seolah-olah sebuah parti yang tidak konsisten pendiriannya.