Bantah konvensyen - Ibrahim, Hayati (Harian Metro, 2010)
PUTRAJAYA: Akibat tidak berpuashati dan mendakwa Konvensyen Cuepacs ke-25 pada 21 hingga 25 Disember lalu tidak mengikut perlembagaan dan peraturan, lapan kesatuan sekerja menyerahkan memorandum bantahan kepada Jabatan Hal Ehwal Kesatuan Sekerja (JHEKS) di sini, semalam.