'Cekap Darab' teknik mudah kuasai matematik - Utusan, Malaysia (Utusan Malaysia, 2010)
KUBANG PASU 28 Dis. – Apabila televisyen, permainan video, Internet, Facebook dan gajet canggih menjadi guru dan kawan baik anak-anak kita, bersedialah menerima padah akibat daripada ledakan ganas teknologi.