KPA raikan kakitangan bersara - Joseph, Daryl (Utusan Sarawak, 2016)
KUCHING: Lembaga Pelabuhan Kuching (KPA) mengadakan Majlis Penghargaan Akhir Tahun dan Majlis Penyampaian Sijil di bangunan operasi pelabuhan Terminal Pending di sini, semalam.