Sektor swasta perlu beri komitmen - Ramli, Safina (Utusan Malaysia, 2016)
KUALA LUMPUR 21 NOV. USAHA membantu golongan bumiputera untuk memajukan diri selaras dengan agenda bumiputera sememangnya tidak harus terletak pada kerajaan tetapi memerlukan komitmen sektor swasta termasuk syarikat bertaraf multinasional.