Kerjasama sedia latihan industri tingkat kebolehpasaran graduan - Badarulzaman, Muhammad Hafiz (Berita Harian, 2016)
Sejak kebelakangan ini, banyak dimuat naik melalui media sosial berkaitan graduan yang berjaya menamatkan pengajian di kampus seluruh negara.