Graduan UUM reda bapa meninggal dunia pada hari konvokesyen - Utusan, Malaysia (Utusan Malaysia, 2016)
KUBANG PASU 14 Nov. - Semalam yang sepatutnya menjadi hari bahagia buat Salehah Ibrahim @ Hashim untuk menerima ijazah selepas menamatkan pengajian di Universiti Utara Malaysia (UUM) itu bertukar menjadi hari yang paling sedih kerana bapanya. Ibrahim @ Hashim Thamdon, 62, menghembuskan nafas terakhir.