Tak henti celoteh - Razak, Faizul Azlan (Harian Metro, 2016)
Malam Sabtu sebelum pulang ke Terengganu, saya dan arwah keluar bersama selepas perlawanan akhir antara Universiti Malaysia Terengganu (UMT) dan Universiti Utara Malaysia (UUM).