Agenda bumiputera komitmen nasional - Shaari, Syukri (Utusan Malaysia, 2016)
TIDAK dapat dinafikan bahawa agenda bumiputera adalah penting kerajaan, bukan sahaja kepada orang Melayu serta bumiputera malah sebagai pemacu pertumbuhan ekonomi dan kesejahteraan negara.