Tidak putus asa - Azizan, Muhammad Fairoz (Berita Harian, 2016)
Tiada produk yang mudah diingati selain salah memilih lagu dikatakan menjadi punca penyanyi ini seakan menyepi. Faktor kurang publisiti juga menjadi penyebab bakat juara musim kedua, Akademi Fantasia (AF), Zahid Baharuddin, 36, seperti tenggelam. Biarpun beberapa kali berusaha memancing semula peminat, Zahid masih mencari-cari formula terbaik mengulangi kejayaan lalu.