Osman Aroff dilantik Pro Canselor - Mohd Ali, Mohamad Fakhri (Sinar Harian (Utara), 2016)
ALOR SETAR - Bekas Menteri Besar Kedah, Tan Sri Osman Aroff akan dilantik sebagai Pro Canselor Universiti Utara Malaysia (UUM) yang baharu bersempena Majlis Konvokesyen UUM ke29 yang bermula pada 12 hingga 16 November nanti.