1,200 orang calon PT3 mendapat manfaat - Zulkafeli, Maria Uffa (Berita Harian, 2016)
Sebagai sebuah badan korporat yang prihatin terhadap pembangunan pendidikan negara, Yayasan FELCRA terus komited menaja Seminar Kecemerlangan Peperiksaan bagi calon Pentaksiran Tingkatan Tiga (PT3) dengan kerjasama BH, sejak tiga tahun lalu.