PPBM luaskan lagi perpecahan Melayu - Yusoff, Kamarul Zaman (Berita Harian, 2016)
Semalam, Presiden Parti Pribumi Bersatu Malaysia (PPBM), Tan Sri Muhyiddin Yasin datang ke pejabat Pendaftar Pertubuhan (ROS) di Putrajaya untuk mengambil sijil pendaftaran PPBM. Sijil pendaftaran bertarikh 8 September itu menyebut adalah diperakui bahawa PPBM didaftarkan sebagai suatu pertubuhan di bawah Seksyen 7 Akta Pertubuhan dan bahawa nombor pendaftarannya ialah PPM0071408092016.