UUM terima 10 pelajar OKU - Hashim, Roslinda (Sinar Harian (Utara), 2016)
SINTOK - Seramai 10 pelajar orang kurang upaya (OKU) mendaftarkan diri untuk meneruskan pengajian di Universiti Utara Malaysia (UUM) bagi sesi pertama 2016/2017.