Pelantikan perlu dapat restu tokoh pembangkang - Sinar, Harian (Sinar Harian, 2016)
SHAH ALAM - Presiden Penaja Bersatu, Tan Sri Muhyiddin Yassin perlu mendapat restu daripada tiga tokoh pembangkang iaitu Datuk Seri Anwar Ibrahim, Datuk Seri Abdul Hadi Awang dan Lim Kit Siang sebelum layak dilantik mengetuai mereka.