Skim cepat kaya - Klasik, Nasional FM (Klasik Nasional FM, 2016)
Memperolehi pendapatan pasif tanpa perlu membuat apa-apa menyebabkan ramai yang mudah terpedaya menyertai skim cepat kaya tanpa menyedari risikonya.