Pendapatan pasif punca sertai skim cepat kaya - Mingguan, Sarawak (Mingguan Sarawak, 2016)
MEMPEROLEH pendapatan pasif tanpa perlu berbuat apa-apa menyebabkan ramai yang mudah diperdayakan untuk menyertai skim cepat kaya tanpa menyedari risiko yang menanti mereka.