Kongsi detik cemas tsunami - Mohd Sahak, Mohd Saiful (Utusan Malaysia, 2016)
BUNGA Sakura menari-nari disapa bayu lembut berterbangan bebas di angkasa menyerlahkan kecantikan Pulau Awaji yang terkenal dengan pemandangan indah mempesona laut membiru, pasir memutih dan air jemih yang menarik ramai pengunjung untuk beristirahat.