Tugas mencabar menanti Wahid - Shafie, Rohami (Utusan Malaysia, 2016)
SAYA tertarik dengan artikel tulisan Tan Sri Abdul Wahid Omar dalam Mingguan Malaysia, Ahad lalu, tentang "percutiannya" selama lapan minggu setelah tamat perkhidmatan sebagai Senator dan Menteri di Jabatan Perdana Menteri pada 4 Jun lalu.Ini termasuklah kisahnya menjadi pemandu Uber yang viral di media sosial.Beliau kini "berehat" daripada percutian selepas secara rasmi dilantik sebagai Pengerusi Permodalan Nasional Berhad (PNB), syarikat pelaburan milik kerajaan (GLIC) sejak Isnin lalu.