Potensi ketum sebagai rawatan alternatif - Khalil, Samihah (Utusan Malaysia, 2016)
DIANGGARKAN pada masa ini terdapat lebih daripada 13,000 jenis tumbuh-tumbuhan di kawasan tropikal Malaysia yang berpotensi untuk dijadikan sebagai ubat-ubatan bagi menyembuhkan berbagai penyakit.