Beli-belah dengan pilihan lebih 500 stor online - Misrani, Sairul Zamri (kosmo, 2016)
MEMBELI-BELAH secara online sudah menjadi satu kebiasaan buat Mohd. Harris Haflzuddin, 24. Aktiviti tersebut bermula sejak dia berada di kampus. Walaupun telah bekerja, dia tetap memilih kaedah tersebut ketika ingin membeli sesuatu.