Selamatkan harta, tutup 1MDB - Shuib, Md. Shukri (Sinar Harian, 2016)
SHAH ALAM - Kerajaan harus berusaha supaya segala harta dan wang yang dikenal pasti hasil penyelewengan transaksi 1MDB diserahkan semula oleh Washington kepada Malaysia jika proses undangu-ndang mereka muktamad.