Yang penting apa akhirnya - Saad, Ram Al Jaffri (Utusan Malaysia, 2016)
TEKA-TEKI mengenai pasukan mana yang menjadi juara Piala Eropah 2016 telah terjawab. Uraum mengetahui pasukan Portugal telah dinobatkan sebagai juara dengan menewaskan Perancis, 1-0 dalam perlawanan akhir baru-baru ini