Iktibar isu imigran Brexit - Shafie, Rohami (Utusan Malaysia, 2016)
SUSULAN artikel saya minggu lalu yang bertajuk, Era Kebangkitan Semula Proton, ada yang memberi komen mengenainya melalui laman sosial dan menghubungi saya sendiri.