Noh akan lebih dihormati - Hassan, Hafezdzullah; Ismail, Ismadi (Sinar Harian, 2016)
SHAH ALAM - Penganalisis politik Universiti Utara Malaysia (UUM), Prof Madya Dr Mohd Azizuddin Mohd Sani menyifatkan jawatan Menteri Kesejahteraan Bandar, Perumahan dan Kerajaan Tempatan (KPKT) yang diterima oleh Tan Sri Noh Omar akan membuatkan beliau lebih dihormati dan dipercayai untuk memimpin Umno di Selangor.