Krabi jadi tumpuan pelancong Malaysia - Utusan, Sarawak (Utusan Sarawak, 2016)
ALOR SETAR: Thailand memang terkenal sebagai satu daripada tempat pelancongan di Asia Tenggara, dan menjadi tarikan ramai pelancong dari seluruh dunia.