Zawawi tak berhasrat bertanding - Sinar, Harian (Sinar Harian, 2016)
GUA MUSANG - Ahli Jawatankuasa (AJK) Bahagian Gua Musang, Wan Zawawi Wan Zain berpendapat tiga wakil rakyat antara calon layak menggantikan Ahli Parlimen Gua Musang, Tengku Razaleigh Hamzah sekiranya ahli parlimen itu memilih untuk berundur pada PRU14.