Elak generasi muda keliru Pemuda Umno - Sinar, Harian (Utara) (Sinar Harian (Utara), 2016)
ALOR SETAR-Pemuda Umno Kedah menyokong saranan Naib Ketua Pemuda Umno Malaysia, Khairul Azwan Harun yang mendesak kerajaan menghentikan serta-merta bantuan serta dana kewangan yang disalurkan kepada Yayasan Kepimpinan Perdana