Ramadan dan kuasa ilmu - Saad, Ram Al Jaffri (Utusan Malaysia, 2016)
Ramadan telah pun memasuki fasa kedua.Sudah pasti masyarakat Muslim akan lebih melipatgandakan usaha bagi meningkatkan amalan masing-masing.Perbanyakkan ibadat agar untung dapat dikaut dan rugi dapat dielak.